Tocanita din piept de pui si vinete - Retete Culinare

Tocanita din piept de pui si vinete


Iti trebuie:
  • 700 g piept de pui
  • 2 vinete
  • 2 cepe
  • 4 rosii
  • ulei
  • sare
  • piper 
  • marar si patrunjel verde.
Pregatesti asa:
  1. Speli pieptul de pui si il lasi la scurs.
  2. Tai vinetele in cuburi, le sarezi si le lasi sa se scurga timp de 5-10 minute.
  3. Le stergi cu un servet si le pui la rumenit in ulei.
  4. Dupa rumenirea vinetelor, prajesti bucatile de pui apoi, in acelasi vas, calesti ceapa taiata solzisori.
  5. Asezi intr-o cratita carnea, vinetele, rosiile taiate felii, adaugi apa cat sa le acopere, potrivesti de sare si piper si dai mancarea la cuptor pentru 10-15 minute.
  6. Presari verdeata si servesti mancarea calda sau rece.
  7. Pofta buna!
Tocanita din piept de pui si vinete

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita din piept de pui si vinete "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita din piept de pui si vinete - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.