Omleta cu legume si cascaval - Retete Culinare

Omleta cu legume si cascaval


Iti trebuie:
  • 8 oua
  • 2 dovlecei mari
  • 4 rosii
  • 50 g cascaval ras
  • 1 lingura ulei de masline
  • 6 fire busuioc verde.
Pregatesti asa:
  1. Tai dovleceii rondele, apoi ii prajeti in uleiul incins, la foc potrivit, timp de 5-6 minute, pana se inmoaie.
  2. Scoti dovleceii pe o farfurie si ii lasi deoparte.
  3. Bati ouale intr-un castron incapator si adaugi dovleceii prajiti, rosiile taiate pe jumatate, si o parte din frunzele de busuioc, pui sare si piper negru proaspat macinat.
  4. Prajesti omleta la un foc mic timp de 8-10 minute, pana devine aurie.
  5. Presari cascaval ras deasupra si pui vasul in cuptorul preincalzit pentru 5 minute, pana ce cascavalul se topeste.
  6. Deasupra, presari busuiocul ramas si servesti omleta.
  7. Pofta buna!
Omleta cu legume si cascaval

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Omleta cu legume si cascaval "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Omleta cu legume si cascaval - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.