Pandispan cu nuca - Retete Culinare

Pandispan cu nuca


Iti trebuie:
  • 6 oua
  • 6 linguri faina
  • 1 pahar zahar
  • 1 mana de nuci pisate
  • 1 mana de stafide
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja de lamaie.
Pregatesti asa:
  1. Freci bine albusurile cu zaharul pana obtii o spuma, apoi adaugi galbenusurile, incorporezi faina, stafidele, nucile pisate, putina coaja de lamaie rasa si amesieci bine totul.
  2. Tapetezi o forma cu hartie de copt si torni compozitia preparata ulterior.
  3. Cuptorul trebuie sa fie preincalzit cand pui prajitura la copt.
  4. Lasi sa se coaca la foc potrivit.
  5. Dupa ce este gata, presari pe deasupra zahar vanilat, iar cand s-a racit, poti taia prajitura.
  6. Pofta buna!
Pandispan cu nuca



PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu nuca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pandispan cu nuca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.