Placinta cu foi de lasagna si branza de vaci - Retete Culinare

Placinta cu foi de lasagna si branza de vaci


Iti trebuie:
  • 600 g branza proaspata de vaci
  • 4 oua
  • 200 g smantana
  • coaja rasa de lamaie
  • 70 g stafide
  • 3 linguri zahar pudra
  • 4 linguri zahar tos
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 50 g unt
Pregatesti asa:
  1. Pui intr-o oala larga multa apa impreuna cu 1 lingurita de sare si lasi sa fiarba.
  2. Cand apa incepe sa fiarba, introduci pe rand (sa nu fie inghesuite), foile de lasagna.
  3. Le lasi sa fiarba la foc mic, pana se ridica la suprafata, dupa care le scoti pe un prosop mare de bumbac, sa se scurga.
  4. Intre timp, freci galbenusurile cu un praf de sare si cu zahar pudra.
  5. Incorporezi smantana, dupa care o pui la fiert pe baie de abur, amestecand pana se ingroasa crema.
  6. Pentru umplutura, pasezi branza de vaci si o amesteci cu zaharul, coaja rasa de lamaie, stafidele si albusurile, batute spuma tare cu zaharul vanilat.
  7. Intr-o tava de cozonac, tapetata cu hartie de copt, asezi pe lungime, cap la cap, 2 foi de lasagna, acoperi cu un strat de crema de vanilie si jumatate din cantitatea de branza.
  8. Urmeaza 2 foi de lasagna, puse tot cap la cap, un strat de crema, restul de branza si ultimul strat de foi.
  9. Acoperi totul cu restul de crema, iar deasupra presari bucati mici de unt rece.
  10. Coci la foc potrivit, in cuptorul incins in prealabil, lasand pana ce lasagna se rumeneste.
  11. Pofta buna!
Placinta cu foi de lasagna si branza de vaci

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu foi de lasagna si branza de vaci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu foi de lasagna si branza de vaci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.