Desert cu banane si inghetata - Retete Culinare

Desert cu banane si inghetata


Iti trebuie:
  • 500 ml frisca
  • 300 g iaurt
  • 200 g marmelada
  • 300 g banane
  • 3 linguri gem de caise
  • 1 lingura zahar pudra
  • 1 lingurita cacao
Pentru sirop iti trebuie:
  • 200 g capsuni taiate felii
  • 3 linguri zahar tos.
Pregatesti asa:
  1. Tapetezi o tava de chec cu o folie alimentara, lasand multa folie pe margini (pentru a acoperi parfe-ul).
  2. Cu mixerul, bati frisca impreuna cu iaurtul, cacaua neagra si zaharul pudra, pana obtii o compozitie ingrosata, dar fara sa se intareasca, incorporezi bucatile de marmelada in crema de frisca.
  3. Amesteci bananele taiate rondele cu gemul si le incorporezi in crema.
  4. Torni amestecul in forma de chec, acoperi cu folia alimentara si dai totul la congelator, timp de 4 ore.
  5. Inainte de a servi, lasi parfe-ul sa se dezghete (5-10 minute), apoi desfaci folia.
  6. Il rastorni pe un platou si tai felii.
  7. Pentru sirop, intr-o cratita, pe foc, pui capsunile taiate felii si zaharul tos si lasi pana se inmoaie capsunile si se topeste zaharul.
  8. Dupa racire, servesti acest sirop impreuna cu parfe-ul.
  9. Pofta buna!




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Desert cu banane si inghetata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Desert cu banane si inghetata" Desert cu banane si inghetata - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
ana Nota: Retete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi Fara nota
e bunisor




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.