Pandispan cu prune - Retete Culinare

Pandispan cu prune


Iti trebuie:
  • 300 g faina
  • 250 g zahar pudra
  • 120 g unt
  • 150 g smantana
  • coaja si zeama unei jumatati de lamaie
  • 2 oua
  • 1/2 lingurita bicarbonat
  • 300 g prune
Pregatesti asa:
  1. Freci zaharul cu untul, adaugi ouale putin batute, continui frecarea, adaugi smantana, coaja si zeama de lamaie si bicarbonatul.
  2. Freci totul bine, adaugi si faina, apoi torni compozitia intr-o tava unsa cu unt.
  3. Peste ea, asezi prunele, taiate marunt.
  4. Coci placinta la foc potrivit.
  5. Pofta buna!
Pandispan cu prune

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan cu prune "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Pandispan cu prune - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.