Turtite cu branza si marar - Retete Culinare

Turtite cu branza si marar


Iti trebuie:
  • 500 g faina
  • drojdie cat o nuca
  • 2 cani zahar
  • 4 cani mici ulei
  • sare
  • 2 cani lapte
  • 3 oua
  • 250 g cas
  • 1 legatura marar
  • 1 ou pentru umplutura
Pregatesti asa:
  1. Torni faina cernuta intr-un vas mare si spargi 3 oua.
  2. Amesteci cu drojdia, zaharul, laptele, sarea si uleiul (1 ceasca) si framanti bine.
  3. Lasi aluatul la dospit circa 1 ora.
  4. Pentru umplutura, framanti casul cu mararul taiat marunt si oul pana devine o pasta omogena.
  5. Cand a crescut aluatul, il imparti in portii mici din care intinzi foi dreptunghiulare, pe care le umpli cu pasta de cas si le impaturesti in doua.
  6. Le frigi in ulei incins la foc mic pe ambele parti.
  7. Pofta buna!
Turtite cu branza si marar

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Turtite cu branza si marar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Turtite cu branza si marar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.