Tocanita din piept de pui - Retete Culinare

Tocanita din piept de pui


Iti trebuie:
  • 700 g piept de pui
  • 2 cepe
  • 1 cescuta
  • ulei sau 2 linguri untura
  • 1 lingurita boia de ardei
  • 1 ceasca lapte
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingurita faina alba
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde.
Pregatesti asa:
  1. Calesti ceapa taiata marunt in ulei, adaugi boiaua, carnea taiata bucati si le lasi pana isi schimba culoarea (aproximativ 10 minute), intorcand carnea pe toate partile.
  2. Adaugi sare, apa cat sa acopere compozitia si o lasi sa fiarba.
  3. Cand scade apa, ar trebui sa fie fiarta carnea, daca nu este, mai adaugi apa cate putin, apoi pui laptele si 1 cana de apa, amestecata cu faina.
  4. Mai lasi sa dea cateva clocote, iei vasul de pe foc, adaugi piperul, smantana si patrunjelul.
  5. Pofta buna!
Tocanita din piept de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita din piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita din piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.