Cornulete cu branza - Retete Culinare

Cornulete cu branza


Iti trebuie:
  • 1 kg faina
  • 1 cubulet drojdie
  • 1 pachet margarina
  • un varf de lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • un praf de copt
  • un praf de zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 200 ml ulei
  • 5 oua
  • 500 g branza de vaci
  • 1 legatura marar verde
  • 1 l apa minerala.
Pregatesti asa:
  1. Drojdia o amesteci cu o lingura de apa minerala si un pic de faina, pana vei obtine o pasta, apoi amesteci totul cu restul de faina, praful de copt stins cu otet, un varf de sare, zahar vanilat, apa minerala si 2 oua batute bine.
  2. Framanti foarte bine pana obtii un aluat elastic pe care il lasi la dospit cam o ora.
  3. Branza o amesteci cu margarina, mararul taiat marunt, 2 linguri de faina, un praf de sare si 2 oua batute spuma.
  4. Faci foi din aluat, pe care pui cate un pic din compozitia de branza cu marar si rulezi cornurile.
  5. Ungi pe deasupra cornurile cu ou batut spuma si le pui intr-o tava, dupa care le dai la copt in cuptorul incins.
  6. Le lasi la copt pana se rumenesc bine.
  7. Pofta buna!
Cornulete cu branza

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cornulete cu branza "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cornulete cu branza - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.