Piept de pui gratinat la cuptor - Retete Culinare

Piept de pui gratinat la cuptor


Iti trebuie:
  • 4 bucati piept de pui
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 200 g rosii cherry
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 2 crengute rozmarin
  • 1/2 legatura cimbru
  • 3 linguri mustar
  • 100 ml supa de pui (instant)
  • 200 g branza rasa (cascaval)
Pregatesti asa:
  1. Storci lamaia si cu zeama ungi carnea, apoi o presari cu sare si cu piper si o prajesti in ulei fierbinte, circa 2 minute pe fiecare parte.
  2. Ceapa curatata o tai in bucati de circa 2 cm, rosile le tai in jumatati, iar ardeii in bucatele potrivite.
  3. Pui legumele intr-o forma termorezistenta si torni peste ele supa de pui pregatita dupa instructiunile de pe plic.
  4. Frunzele de cimbru si acele de rozmarin le toci marunt si le amesteci apoi cu mustarul.
  5. Pieptul de pui il asezi peste legume, il ungi cu amestecul de mustar si verdeata, presari branza deasupra si dai vasul la cuptor preincalzit, la foc potrivit (180 de grade Celsius), pentru circa 1/2 ora.
  6. Cand scoti vasul din cuptor, poti presara inca putin rozmarin.
  7. Pofta buna!
Piept de pui gratinat la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui gratinat la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui gratinat la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.