Tocanita de pui cu ciuperci - Retete Culinare

Tocanita de pui cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 800 g piept de pui
  • 70 ml ulei
  • 200 g ciuperci
  • 100 ml vin alb
  • 100 g rosii
  • 100 g ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbru
Pregatesti asa:
  1. Portionezi puiul.
  2. Pulpele si pieptul le prajesti in tigaie cu 4-5 linguri de ulei, pe foc slab, pana se rumenesc pe toate partile.
  3. Apoi le pui intr-un vas pentru prajit, la cuptor.
  4. In alta tigaie, pui uleiul ramas din cantitatea indicata, in care prajesti usturoiul tocat marunt si ceapa taiata mai mare, avand grija sa se prajeasca pana devin aurii.
  5. Adaugi apoi amestecul peste carne.
  6. Tai ciupercile in bucati, feliezi rosiile, adaugi vinul si putina apa, fierbi totul cateva minute si condimentezi dupa gust.
  7. Compozitia obtinuta, o torni peste carne, acoperi vasul si il tii in cuptorul incins, aproximativ 30 de minute.
  8. Pofta buna!
Tocanita de pui cu ciuperci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de pui cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de pui cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.