Peste la gratar - Retete Culinare

Peste la gratar


Iti trebuie:
  • 1 kg scrumbie
  • sare
  • piper
  • folie de aluminiu
  • lamaie
  • patrunjel verde
  • usturoi verde
  • ulei
  • apa minerala
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Cureti scrumbiile de solzi, le scoti intestinele si urechile si speli scrumbiile cu multa apa.
  2. Apoi le lasi la scurs.
  3. Condimentezi scrumbiile cu sare si cu piper, apoi le infasori in folie de aluminiu.
  4. Frigi scrumbiile pe gratarul incins, pe ambele parti.
  5. Toci usturoiul marunt, il strivesti, adaugi sare si il amesteci cu ulei, ca la maioneza.
  6. Adaugi putina apa minerala si servesti mujdeiul alaturi de peste si felii de lamaie.
  7. Pofta buna!
Peste la gratar


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Peste la gratar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Peste la gratar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.