Piept de pui cu ciuperci si smantana la cuptor - Retete Culinare

Piept de pui cu ciuperci si smantana la cuptor


Iti trebuie:
  • 600 g piept de pui
  • 400 g ciuperci
  • 200 g cascaval
  • 200 g smantana
  • 300 ml lapte
  • cartofi
  • 2 cepe
  • ulei masline
  • 70 g faina alba
  • condimente pentru pui
  • 1 lingura curry
  • verdeturi italiene
  • sare de mare.
Pregatesti asa:
  1. Tai ceapa marunt, o pui intr-un vas ceramic termorezistent, in amestec cu putin ulei de masline.
  2. Adaugi pieptul de pui taiat fasii, condimentele, amesteci totul si dai vasul la cuptor.
  3. Lasi 15 minute pana ceapa si pieptul de pui fierb si adaugi ciupercile (calite separat pana cand nu mai lasa apa) taiate feliute si cartofii taiati cubulete.
  4. Pui o folie de staniol deasupra vasului si il introduci din nou la cuptor pentru 20 de minute.
  5. Intre timp, faci sosul alb.
  6. Fierbi laptele, presari faina, amesteci bine (totul la foc mic), apoi adaugi smantana si 100 g de cascaval ras si omogenizezi.
  7. Cand cartofii sunt fierti, indepartezi folia, torni sosul alb si razi restul de cascaval.
  8. Mai lasi vasul aproximativ 20 de minute la cuptor, la foc potrivit, pana se rumeneste.
  9. Pofta buna!
Piept de pui cu ciuperci si smantana la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Piept de pui cu ciuperci si smantana la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Piept de pui cu ciuperci si smantana la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.