Tarta cu sunca si branza de vaci - Retete Culinare

Tarta cu sunca si branza de vaci


Iti trebuie:
  • 1 cub de drojdie
  • un praf de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • 600 g faina
  • 4 oua
  • 100 g unt topit
  • 200 ml lapte
  • 4 cepe taiate cubulete
  • piper
  • boia
  • verdeata asortata tocata
  • 200 g branza de vaci
  • 100 g carnat picant taiat rondele
  • 200 g sunca
Pregatesti asa:
  1. Pui drojdia la crescut cu sare si zaharul in putina apa calduta si lasi la cald.
  2. Atunci cand a crescut, inglobezi amestecul in faina, la care adaugi ouale si, treptat, laptele, apoi untul topit pana cand obtii un aluat dens.
  3. Pui aluatul la dospit.
  4. Separat, incingi putin ulei in care calesti ceapa, la care adaugi sunca si carnatul picant, precum si cascavalul, verdeata si condimente.
  5. Mai adaugi, daca este nevoie, putina apa si lasi compozitia la calit timp de 5 minute.
  6. Intr-o tava rotunda, unsa cu unt, asezi aluatul peste care repartizezi uniform compozitia, apoi dai tava la cuptor, la foc moderat, pana se rumeneste pe deasupra.
  7. Dupa 30 de minute, presari branza de vaci si continui coacerea pana cand se formeaza o crusta crocanta si aurie.
  8. Pofta buna!
Tarta cu sunca si branza de vaci


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tarta cu sunca si branza de vaci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tarta cu sunca si branza de vaci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.