Musaca cu vinete si carne tocata - Retete Culinare

Musaca cu vinete si carne tocata


Iti trebuie:
  • 1 kg vinete mijlocii
  • 1 ceapa mare tocata
  • 500 g carne tocata
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 500 g rosii curatate de coaja si taiate
  • patrunjel tocat
  • ulei de masline
  • branza
Pregatesti asa:
  1. Tai vinetele in rondele subtiri, le sarezi si le lasi sa stea asa timp de o ora.
  2. Inabusi ceapa in 2 linguri de ulei de masline, apoi adaugi carnea tocata.
  3. Separi carnea cu furculita in timp ce se rumeneste.
  4. Adaugi rosiile, vinul, patrunjelul, sarezi si piperezi.
  5. Lasi totul la inabusit timp de 45 de minute.
  6. Clatesti vinetele si le scurgi.
  7. Le prajesti usor pe ambele parti in ulei de masline.
  8. Ungi un vas termorezistent.
  9. Pui straturi alternative de vinete si de carne cu rosii.
  10. Presari deasupra branza rasa.
  11. Introduci vasul la cuptor, la foc potrivit, timp de 45 de minute.
  12. Pofta buna!
Musaca cu vinete si carne tocata


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Musaca cu vinete si carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Musaca cu vinete si carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.