Tocanita de piept de pui si bame - Retete Culinare

Tocanita de piept de pui si bame


Iti trebuie:
  • 600 g piept de pui
  • 700 g bame
  • 1 lingura ulei
  • 4 rosii
  • 1 paharel de vin
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 50 ml otet
Pregatesti asa:
  1. Tai carnea in bucati mici.
  2. Intr-o cratita, pui uleiul, ceapa si carnea, apoi torni apa pana acoperi carnea.
  3. Pui si condimentele.
  4. Intre timp, cureti bamele de codita si le oparesti in apa amestecata cu putin otet.
  5. Le clatesti apoi cu apa rece si le scurgi.
  6. Pui bamele in cratita cu carne, cand aceasta este aproape fiarta.
  7. Pui rosiile decojite si taiate felii.
  8. Cand este aproape gata, pui un paharel de vin si dai cratita la cuptor.
  9. Pofta buna!
Tocanita de piept de pui si bame

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita de piept de pui si bame "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita de piept de pui si bame - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.