Placinta cu cartofi si dovlecei - Retete Culinare

Placinta cu cartofi si dovlecei


Iti trebuie:
  • 800 g cartofi
  • 2 dovlecei
  • 3 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 cepe
  • 6 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 125 ml lapte
  • 2 oua
  • 300 g faina
  • 3 linguri ketchup
  • 100 g pasta de rosii
  • 6 rosii mici (cherry)
  • 125 g cascaval ras
  • 1 lingurita ierburi aromate uscate (maruntite)
  • 50 g salam
Pregatesti asa:
  1. Speli cartofii, ii fierbi timp de 25 de minute, apoi ii cureti de coaja, ii presezi sau ii dai pe razatoarea mica si ii lasi sa se raceasca.
  2. Speli legumele, le cureti si le tai rondele, respectiv fasii.
  3. Ceapa curatata o tai fideluta si o prajesti cu restul legumelor in doua linguri de ulei.
  4. Incingi bine cuptorul.
  5. Amesteci piureul de cartofi cu laptele, uleiul ramas, ouale, faina si putina sare.
  6. Intinzi aluatul astfel preparat, cu mana.
  7. Intr-o forma unsa si il ungi cu ketchup-ul amestecat cu pasta de rosii.
  8. Pui deasupra legumele calite, rosiile taiate in doua, cascavalul ras si ierburile aromate.
  9. Dai placinta la cuptor timp de 45 de minute.
  10. Dupa 35 de minute, asezi peste umplutura si salamul taiat felii subtiri.
  11. Pofta buna!
Placinta cu cartofi si dovlecei

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu cartofi si dovlecei "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu cartofi si dovlecei - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.