Placinta cu branza de vaci si piersici - Retete Culinare

Placinta cu branza de vaci si piersici


Iti trebuie:
  • 200 g faina
  • 60 g unt
  • 70 g zahar pudra
  • 2 galbenusuri
  • 300 g branza de vaci
  • coaja rasa de portocala
  • 1 lingurita zahar
  • 4 piersici
Pregatesti asa:
  1. Freci bine untul cu faina, adaugi zaharul si galbenusurile, framanti iluatul si il lasi la rece aproximativ ora.
  2. Iei aluatul, il intinzi cu sucitorul si imbraci cu foaia obtinuta forma rotunda de tarta, mai inalta.
  3. Dai tarta la cuptor, la foc potrivit, pentru o jumatate de ora.
  4. Intre timp, speli piersicile, le cureti de coaja si le tai felii.
  5. Branza de vaci o freci cu o lingura de zahar si cu coaja de portocala.
  6. Cand tarta s-a copt, asezi deasupra un strat subtire de branza, apoi felii de piersica (partial suprapuse).
  7. Pudrezi fructele cu un strat de zahar si mai dai tarta un sfert de ora la cuptor.
  8. Pofta buna!
Placinta cu branza de vaci si piersici

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu branza de vaci si piersici "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu branza de vaci si piersici - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.