Parfe cu frisca si zmeura - Retete Culinare

Parfe cu frisca si zmeura


Iti trebuie:
  • 150 g zahar
  • 3 galbenusuri
  • 150 ml lapte
  • 1 plic zahar vani lat
  • 1 pahar de coacaze
  • 1 pahar de zmeura
  • 500 g frisca
Pregatesti asa:
  1. Freci galbenusurile cu zaharul si cu zaharul vanilat, adaugi treptat laptele si pui totul la fiert in bain-marie, batand cu telul incontinuu, pana se ingroasa.
  2. Apoi lasi la racit.
  3. Incorporezi, dupa ce s-a racit, frisca si fructele zdrobite si torni totul intr-o tava de cozonac tapetata cu folie transparenta.
  4. Dai apoi la congelator cam 3 ore pana ingheata.
  5. Pofta buna!
Parfe cu frisca si zmeura

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Parfe cu frisca si zmeura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Parfe cu frisca si zmeura - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.