Ciorba cu galuste din ficat de porc - Retete Culinare

Ciorba cu galuste din ficat de porc


Iti trebuie:
  • 500 g oase de porc
  • 2 morcovi
  • 2 bucati telina
  • 1 gulie
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • piper
  • sare
  • 200 g ficat de porc
  • 40 g faina
  • 40 g untura
  • 2 lingurite pesmet
  • 2 cepe
  • 1 lingurita de maghiran
  • 1 ou
  • 1 chifla.
Pregatesti asa:
  1. Oasele spalate le pui la fiert in apa rece.
  2. Dupa 20 de minute, adaugi morcovii, telina si guliile intregi, verdeata, sare si piper.
  3. Dupa ce au fiert, strecori supa si tai legumele cubulete.
  4. In untura, calesti ceapa taiata marunt.
  5. Toci ficatul si il amesteci cu chifla inmuiata in apa, storcand-o bine.
  6. Adaugi ceapa calita, oul, faina, pesmetul, putina sare, piper si maghiran dupa gust.
  7. Amesteci toate ingredientele bine, apoi formezi perisoarele, pe care le fierbi in zeama de carne strecurata.
  8. Inainte de a servi, adaugi zarzavatul fiert.
  9. Pofta buna!
Ciorba cu galuste din ficat de porc

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba cu galuste din ficat de porc "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ciorba cu galuste din ficat de porc - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.