Tort cu branza de vaci si ciocolata - Retete Culinare

Tort cu branza de vaci si ciocolata


Iti trebuie:
  • 100 g orez expandat
  • 100 g ciocolata
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 4 galbenusuri
  • 100 g zahar
  • 200 ml frisca lichida
  • 250 g branza de vaci cremoasa
  • 1 esenta de vanilie
  • 200 g visine
Pregatesti asa:
  1. Topesti ciocolata pe baie de aburi, o torni peste orezul expandat si amesteci.
  2. Imbraci o forma de tort mai mica cu pereti detasabili cu folie de plastic.
  3. Torni amestecul si imbraci si peretii formei, apasand cu o lingura.
  4. Dai la rece ca sa se intareasca.
  5. Pui galbenusurile cu zaharul pe baie de aburi si amesteci continuu pana se ingroasa.
  6. Dai sa sa raceasca, apoi le mixezi cu frisca batuta, branza de vaci scursa si vanilia.
  7. Scoti samburii visinelor si le iasi la scurs (opresti cateva intregi pentru decor).
  8. Amesteci visinele fara samburi cu crema de branza si torni totul in forma.
  9. Pui visinele intregi si dai la frigider.
  10. Aceasta retete se mai poate face cu zmeura, fragute, sau orice alte fructe preferate de familia dumneavoastra.
  11. Pofta buna!
Tort cu branza de vaci si ciocolata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tort cu branza de vaci si ciocolata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tort cu branza de vaci si ciocolata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.