Melci cu visine si scortisoara - Retete Culinare

Melci cu visine si scortisoara


Pentru melci iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 125 ml lapte
  • 75 ml ulei
  • 25 g drojdie
  • 1 esenta de vanilie
  • 150 g zahar
  • 1 lingura otet
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 300 g visine
  • 100 g zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 2 oua
Pregatesti asa:
  1. Pui peste faina drojdia dizolvata in laptele cald cu putin zahar si incepi sa framanti aluatul adaugand uleiul, zaharul, otetul si esenta de vanilie.
  2. Trebuie sa-ti iasa un aluat nu foarte tare, pe care-l lasi sa creasca la cald 30 de minute.
  3. Cureti visinele de samburi si le amesteci cu zaharul si scortisoara.
  4. Intinzi o foaie de aluat, o ungi cu ou batut si pui visinele scurse.
  5. Rulezi, dupa care tai felii groase de 1 cm.
  6. Asezi melcisorii cu fata in sus intr-o tava imbracata cu hartie de copt.
  7. Ii introduci la cuptor pentru 30 de minute.
  8. Pofta buna!
Melci cu visine si scortisoara

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Melci cu visine si scortisoara "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Melci cu visine si scortisoara - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.