Dulceata aromata de mure - Retete Culinare

Dulceata aromata de mure


Iti trebuie:
  • 3 kg de mure
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 kg zahar
  • 2 plicuri de gelifiant 3:1
Pregatesti asa:
  1. Speli bine murele, le cureti de codite si le pui la scurs.
  2. Asezi in cratita de dulceata straturi de mure si zahar si lasi doua ore sa-si lase zeama.
  3. Le pui pe foc, adaugi zeama de lamaie, plicurile de gelifiant 3:1 si din momentul in care fierbe mai lasi minimum 3 minute.
  4. Indepartezi spuma care se formeaza.
  5. Pui dulceata cat este fierbinte in borcane sterilizate si le inchizi ermetic cu capace.
  6. Le asezi cu gura in jos circa 15 minute, le intorci si le lasi sa se raceasca.
  7. Le depozitezi la loc racoros.
  8. Pofta buna!
Dulceata aromata de mure

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dulceata aromata de mure "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dulceata aromata de mure - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.