Dulceata de zmeura - Retete Culinare

Dulceata de zmeura


Iti trebuie:
  • 2 kg de zmeura
  • zeama de la o lamaie
  • 1 kg zahar
  • 2 plicuri de gelifiant 2:1
Pregatesti asa:
  1. Speli bine zmeura si o cureti bine.
  2. Lasi fructele de zmeura la scurs.
  3. Dupa ce s-au scurs bine, jumatate din fructe le zdrobesti si le pui intr-o cratita si le stropesti cu zeama de lamaie.
  4. Amesteci plicul de gelifiant 2:1 cu zaharul si le pui peste zmeura zdrobita.
  5. Adaugi fructele intregi si le lasi pe foc maxim 5 minute din momentul in care incepe sa fiarba.
  6. Amesteci din cand in cand si indepartezi spuma care se formeaza.
  7. Pui dulceata imediat in borcane sterilizate si le inchizi ermetic cu capace.
  8. Le asezi cu gura in jos, intorcandu-le de cateva ori pana cand se racesc.
  9. Le depozitezi la loc racoros.
  10. Pofta buna!
Dulceata de zmeura

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dulceata de zmeura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dulceata de zmeura - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.