Dulceata de caise - Retete Culinare

Dulceata de caise


Iti trebuie:
  • 3 kg caise
  • 3 kg zahar
  • 75 ml zeama de lamaie
  • 3 plicuri gelfix 1:1
Pregatesti asa:
  1. Speli si cureti caisele de samburi, dupa care le tai bucatele.
  2. Le cantaresti sa fie 3 kg.
  3. Le pui intr-o oala cu zeama de lamaie si le asezi pe foc mic impreuna cu gelfixul 1:1 amestecat in prealabil cu zaharul.
  4. Din momentul in care fierbe, mai tii dulceata pe foc 3-5 minute.
  5. Indepartezi spuma care se formeaza.
  6. Torni dulceata fierbinte in borcane sterilizate, le inchizi ermetic cu capace si le asezi cu gura in jos.
  7. Le mai intorci din cand in cand pana se racesc.
  8. Le depozitezi la loc racoros.
  9. Pofta buna!
Dulceata de caise

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dulceata de caise "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dulceata de caise - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.