Capia umpluti cu branza si sunca - Retete Culinare

Capia umpluti cu branza si sunca


Iti trebuie:
  • 8 ardei capia mari
  • 30 g sunca
  • 150 g unt
  • 400 g branza cremoasa
  • 100 g telemea de oi
  • 1 ardei gras rosu
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 ceapa
  • 1 lingurita patrunjel tocat
  • 1 lingura boia dulce
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Tai sunca si ardeiul gras cubulete, ceapa si usturoiul le toci marunt si le asezi intr-un castron mare.
  2. Adaugi patrunjelul tocat fin, branza cremoasa, untul moale si telemeaua rasa, condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si le amesteci.
  3. Ardeii ii cureti de cotoare si nervurile din interior, ii speli bine si-i pui la scurs, dupa care ii usuci cu prosoape absorbante.
  4. Umpli ardeii cu amestecul de branza, ii asezi pe un platou si-i dai la rece pentru doua ore.
  5. Cand ii servesti, ii tai felii si-i presari cu boia dulce.
  6. Pofta buna!
Capia umpluti cu branza si sunca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Capia umpluti cu branza si sunca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Capia umpluti cu branza si sunca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.