Aperitiv cu branza si sunca - Retete Culinare

Aperitiv cu branza si sunca


Iti trebuie:
  • 400 g telemea oaie
  • 300 ml smantana groasa
  • 250 g branza de vaci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1/2 ardei gras galben
  • 5 codite de ceapa verde
  • 100 g boabe de mazare ( sau din conserva )
  • 10 g gelatina
  • 4 linguri lapte dulce
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Dai branza de oaie pe razatoare si o amesteci cu smantana si branza de vaci scursa bine.
  2. Adaugi ardeii taiati cubulete mici, mazarea scursa de zeama in care a fost conservata, coditele de ceapa verde tocate marunt.
  3. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si amesteci totul cu grija sa nu se sfarame ingredientele.
  4. Topesti gelatina in lapte caldut si dupa ce se raceste o amesteci cu ingredientele de mai sus.
  5. Tapetezi o tava de cozonac cu folie alimentara, apoi torni compozitia, presand bine sa nu aiba goluri de aer, acoperi cu folie si o lasi la frigider de seara pana dimineata, sa se intareasca bine.
  6. O servesti taiata felii.
  7. Pofta buna!
	Aperitiv cu branza si sunca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Aperitiv cu branza si sunca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Aperitiv cu branza si sunca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.