Tiramisu clasic - Retete Culinare

Tiramisu clasic


Iti trebuie:
  • 400 g piscoturi de sampanie
  • 300 g crema mascarpone
  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 3 cescute cafea concentrata
  • 2 linguri cu varf cacao
Pregatesti asa:
  1. Mai intai freci spuma galbenusurile cu zaharul.
  2. Adaugi crema de branza mascarpone si omogenizezi bine amestecul.
  3. Bati spuma tare albusurile cu un praf de sare, incorporezi galbenusurile combinate cu branza, amestecand usor cu o lingura pana se omogenizeaza.
  4. Asezi pe fundul unui vas termorezistent piscoturi inmuiate in cafea, fara a lasa spatiu intre ele.
  5. Doar le introduci in cafea si le scoti imediat, pentru ca se inmoaie foarte repede.
  6. Torni jumatate din compozitia de branza, asezi alt strat de piscoturi inmuiate in cafea si la final intinzi restul de crema.
  7. Pudrezi cu cacao si lasi la frigider pana a doua zi, pentru a se intari crema bine.
  8. Pofta buna!
Tiramisu clasic

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tiramisu clasic "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


2 Raspunsuri la "Tiramisu clasic" Tiramisu clasic - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
cory Nota: Retete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota Maxima Fara nota
este usor de preparat, fata de alte retete pe care le-am gasit pe net

 
catana emilia claudia Nota: Retete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota MaximaRetete de Deserturi - Nota Maxima Fara nota
complimente cum ai prezentat reteta,fata de alte retete iti este mai mare dragul sa te apuci sa faci prajituri,,,




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.