Desert cu crema de frisca si zmeura - Retete Culinare

Desert cu crema de frisca si zmeura


Iti trebuie:
  • 300 g zmeura
  • 5 foi de gelatina
  • 2 esente de vanilie
  • 200 ml lapte
  • 200 g iaurt de capra ( iaurt gras )
  • 75 g zahar
  • 2 lamai verzi
  • 300 ml frisca
Pregatesti asa:
  1. Speli zmeura si o lasi sa se scurga.
  2. Inmoi gelatina 10 minute in 200 ml de apa rece.
  3. Amesteci laptele cu iaurtul, adaugi 50 g de zahar, zeama de lime si esenta de vanilie.
  4. Scurgi apa din gelatina (lasi doar o lingura) si o incalzesti la foc mic, amestecand continuu, fara sa fiarba.
  5. Dupa ce s-a dizolvat gelatina, o torni in amestecul de lapte.
  6. Bati frisca si, cand s-a intarit, incorporezi laptele cu gelatina, amestecand usor.
  7. Torni compozitia in forme speciale (pahare, castronele) pe care le-ai udat cu apa in prealabil, alternand cu straturi de zmeura.
  8. Pui desertul la frigider pentru minimum trei ore.
  9. Acest desert se poate prepara cu orice alte fructe preferate de familia dumneavoastra.
  10. Pofta buna!
Desert cu crema de frisca si zmeura

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Desert cu crema de frisca si zmeura "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Desert cu crema de frisca si zmeura - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.