Mici delicioasi - Retete Culinare

Mici delicioasi


Iti trebuie:
  • 1 kg ceafa de vita
  • 500 g carne de porc
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ardel iute
  • 2 lingurite bicarbonat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 50 g cimbru uscat
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Treci carnea, usturoiul si ardeiul prin masina de tocat, folosind sita deasa.
  2. Adaugi bicarbonatul, cimbrul, sare, piper, dupa gust, si amesteci bine prin framantare pana se omogenizeaza perfect.
  3. Adaugi putina apa, continuand sa framanti, pentru a inmuia compozitia si pentru a dizolva ingredientele, apoi lasi compozitia 24 de ore la frigider.
  4. Scoti compozitia de la frigider, o framanti din nou, pui putina apa, patrunjelul tocat, dupa care o lasi sa stea o ora sa se odihneasca.
  5. Modelezi mici din compozitie, infigi cate doi pe betisoare de frigaruie si ii rumenesti pe toate partile, pe gratarul bine incins.
  6. Pofta buna!
Mici delicioasi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Mici delicioasi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Mici delicioasi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.