Frigarui aromate cu piept de pui - Retete Culinare

Frigarui aromate cu piept de pui


Iti trebuie:
  • 2 bucati piept de pui
  • 2 linguri seminte de dovleac
  • mustar picant cu bobite
Pentru sosul marinat iti trebuie:
  • 200 g iaurt gras
  • 1 lingura praf de curry
  • 4 catei de usturoi
  • 1/2 lamaie stoarsa
  • sare
  • piper rosu macinat
Pregatesti asa:
  1. Amesteci iaurtul cu usturoiul zdrobit, praful de curry, zeama de lamaie, sare si piper, dupa gust, si-l lasi la rece circa 20 de minute.
  2. Tai pieptul de pui fasii, le stropesti cu zeama de lamaie si le lasi la rece 20 de minute.
  3. Torni sosul marinat peste bucatile de carne, le amesteci avand grija sa fie bine acoperite.
  4. Lasi carnea la marinat circa o ora sau de seara pana a doua zi.
  5. Infigi fasiile de carne pe betele de frigarui si le frigi pe gratarul bine incins (sau intr-o tigaie de teflon), cate cinci minute pe fiecare parte.
  6. Carnea trebuie sa ramana suculenta.
  7. Cand sunt gata fripte, le asezi intr-un vas de ceramica, le ungi cu mustar picant si presari peste ele semintele de dovleac.
  8. Pofta buna!
Frigarui aromate cu piept de pui

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Frigarui aromate cu piept de pui "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Frigarui aromate cu piept de pui - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.