Frigarui de miel la gratar - Retete Culinare

Frigarui de miel la gratar


Iti trebuie:
  • 1 kg carne slaba de miel
  • 15 smochine proaspete
  • crengute de rozmarin
Pentru sosul marinat iti trebuie:
  • 6 linguri ulei de masline
  • 4 linguri zeama de lamaie
  • 4 catei de usturoi zdrobit
  • 1 lingurita rozmarin uscat (sau verde tocat)
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Asezi intr-un castron mare toate ingredientele pentru sosul de macerat, sare si piper, dupa gust, amesteci bine, apoi adaugi carnea taiata cuburi cat mai egale, avand grija sa fie imbibate de sos.
  2. Lasi vasul acoperit la frigider cel putin 30 de minute.
  3. Scoti bucatile de carne din sos si le infigi pe crengute de rozmarin, punand intre ele smochine.
  4. Asezi frigaruile pe gratarul bine incins si le rumenesti cate 5-7 minute pe fiecare parte.
  5. Carnea trebuie sa ramana suculenta
  6. Asezi frigaruile pe un platou si decorezi cu crengute de rozmarin.
  7. Servesti cu orice tip de salata preferi.
  8. Pofta buna!
Frigarui de miel la gratar

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Frigarui de miel la gratar "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Frigarui de miel la gratar - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.