Vinete umplute cu carne tocata - Retete Culinare

Vinete umplute cu carne tocata


Iti trebuie:
  • 8 vinete tinere lunguiete si subtiri
  • 500 g carne tocata de vita
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei
  • 100 g telemea de oaie rasa
  • 1 lingurita mustar
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 catel de usturoi
  • 8 ardei capia verzi subtiri
  • 4 ardei capia rosii
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Speli vinetele, le usuci cu un prosop si cureti coaja in fasii intermitente, fara a indeparta coditele.
  2. Despici fiecare vanata pe mijloc, in lungime, fara a o taia de tot, si scoti cu grija miezul.
  3. Calesti ceapa tocata marunt in uleiul bine incins, pana se inmoaie, adaugi carnea tocata, miezul vinetelor maruntit si continui calirea pana scade
  4. bine zeama lasata de carne si de vinete, apoi iei deoparte compozitia de pe foc.
  5. Adaugi usturoiul zdrobit, sare si piper, dupa gust, pasta de tomate, mustarul, patrunjelul tocat si umpli vinetele cu compozitia obtinuta.
  6. Presari peste umplutura putina telemea rasa, acoperi cu un ardei capia verde taiat ca o barcuta (fara cotor si fara sa-i tai codita si varful).
  7. Asezi in interiorul ardeiului verde o felie de ardei rosu taiat pe lungime.
  8. Asezi vinetele pe gratarul bine incins si le lasi sa se rumeneasca frumos.
  9. Cand sunt gata, le scoti intr-un vas, si le lasi acoperite 10 minute.
  10. De asemenea vinetele pot fi pregatite si la cuptor.
  11. Pofta buna!
Vinete umplute cu carne tocata

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vinete umplute cu carne tocata "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Vinete umplute cu carne tocata - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.