Cartofi umpluti cu ciuperci - Retete Culinare

Cartofi umpluti cu ciuperci


Iti trebuie:
  • 10 cartofi
  • 250 g ciuperci proaspete
  • 200 ml lapte
  • 150 g cascaval
  • 2 cepe
  • 1 lingura faina
  • 2 linguri margarina
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Fierbi cartofii in coaja 20 de minute, ii scurgi, ii lasi sa se raceasca putin si-i cureti de coaja.
  2. Ii scobesti cu grija ca sa nu se sfarame si ii lasi deoparte pana pregatesti umplutura.
  3. Cureti ceapa si ciupercile, le toci marunt si le calesti in doua linguri de margarina topita pana scade zeama lasata de ciuperci.
  4. Adaugi faina si laptele, amestecand continuu, si potrivesti gustul de sare si piper.
  5. Presari patrunjelul tocat marunt si amesteci pana devine ca o ciulama.
  6. La final, pui cascavalul ras si umpli cartofii cu aceasta compozitie.
  7. Asezi cartofii umpluti intr-o tava unsa cu margarina, torni o cana cu apa si acoperi vasul cu folie de aluminiu.
  8. Introduci in cuptorul preincalzit, la foc potrivit, pentru aproximativ 40 de minute.
  9. Pofta buna!

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cartofi umpluti cu ciuperci "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cartofi umpluti cu ciuperci - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.