Cornuri cu sunca - Retete Culinare

Cornuri cu sunca


Pentru aluatul de cornuri iti trebuie:
  • 500 g faina
  • 250 ml lapte caldut
  • 1 ou
  • 100 g unt
  • 1 cubulet drojdie
  • 1 varf cutit de sare
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 250 g sunca
  • 200 g cascaval
  • 1 ou pentru uns cornurile
  • 1 lingura unt pentru uns tava
Pregatesti asa:
  1. Din toate ingredientele framanti un aluat potrivit de tare, pe care-l lasi la crescut cel putin o jumatate de ora.
  2. Sunca o tai fasii, iar cascavalul il dai pe razatoarea mare.
  3. Dupa ce a crescut aluatul, iei cate o bucata, o intinzi cu sucitorul, apoi adaugi cascaval si sunca.
  4. Rulezi si apoi ungi cu ou batut.
  5. Procedezi la fel cu restul ingredientelor.
  6. Le asezi intr-o tava unsa cu unt, apoi le introduci la cuptor si le lasi pana devin aurii.
  7. Le ungi cu putin ulei cat sunt calde si le servesti.
  8. Pofta buna!
Cornuri cu sunca

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cornuri cu sunca "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cornuri cu sunca - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.