Pandispan clasic cu fructe - Retete Culinare

Pandispan clasic cu fructe


Iti trebuie:
  • 6 oua
  • 12 linguri zahar
  • 12 linguri ulei
  • 14 linguri faina
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 2 esente de vanilie
  • 1 plic praf de copt
  • fructe
Pregatesti asa:
  1. Bati albusurile spuma tare impreuna cu zaharul (opresti un sfert din cantitate pentru glazura).
  2. Adaugi galbenusurile pe rand, uleiul treptat, apoi pui coal ja de lamaie, esenta de vanilie si praful de copt stins cu zeama de lamaie.
  3. Adaugi faina in ploaie si mixezi bine.
  4. Ungi o tava cu ulei si o tapetezi cu faina, torni compozitia si o introduci la cuptor pentru 10 minute.
  5. Scoti tava, adaugi fructele taiate si o mai lasi 20 de minute.
  6. Cand este aproape gata, intinzi albusul oprit si o mI lasi 5-10 minute.
  7. Scoti din cuptor si lasI sa se raceasca.
  8. Pofta buna!
Pandispan clasic cu fructe


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Pandispan clasic cu fructe "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Pandispan clasic cu fructe" Pandispan clasic cu fructe - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
Gabriela Nota: Retete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri - Nota MaximaRetete de Checuri - Nota MaximaRetete de ChecuriRetete de Checuri Fara nota
Ar fi util de indicat si dimensiunile tavii folosite.




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.