Tocanita din carne de pui si legume - Retete Culinare

Tocanita din carne de pui si legume


Iti trebuie:
  • 1 kg carne de pui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 6 cepe mici
  • 4 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • 1 bulb fenicul
  • 1 ardei gras rosu
  • 3 rosii bine coapte
  • 300 ml supa strecurata de legume
  • 50 ml vin alb sec
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • rozmarin proaspat
  • oregano
  • sare.
Pregatesti asa:
  1. Portionezi carnea de pui si o rumenesti in ulei bine incins, pe ambele parti, apoi o scoti deoparte din grasime.
  2. In locul ei, calesti ceapa curatata (o lasi intreaga), morcovii taiati felii groase, ardeiul taiat fasii si bulbul de fenicul taiat felii pe lungime.
  3. Adaugi putina supa si lasi pana se inmoaie.
  4. Cand legumele s-au inmuiat, adaugi carnea, rosiile taiate in patru, condimentezi, dupa gust, cu sare si piper, rozmarin, oregano si usturoi.
  5. Adaugi restul de supa si vinul, apoi introduci cratita la cuptor pentru circa 40 de minute.
  6. Cand este aproape gata, adaugi zeama de lamaie.
  7. Pofta buna!
Tocanita din carne de pui si legume


PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Tocanita din carne de pui si legume "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Tocanita din carne de pui si legume - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.