Budinca de carne tocata si legume la cuptor - Retete Culinare

Budinca de carne tocata si legume la cuptor


Iti trebuie:
  • 500 g carne de pui
  • 300 g piept de pui fiert
  • 2 cartofi fierti
  • 4 buchetele de broccoli
  • 1 ceapa
  • 4 linguri smantana groasa
  • 3 linguri faina
  • 100 g unt
  • 4 oua
  • 2 linguri pesmet
  • marar
  • patrunjel
  • cimbru
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Tai ceapa marunt si o calesti in unt, apoi o treci prin masina de tocat impreuna cu carnea.
  2. La tocatura adaugi galbenusurile frecate cu un praf de sare, smantana, faina, pieptul de pui taiat fasii, ierburi aromate, dupa gust, cartofii taiati felii mai groase si piper.
  3. La sfarsit incorporezi albusurile batute spuma si buchetelele de broccoli taiate in doua.
  4. Torni compozitia intr-o forma termorezistenta unsa si tapetata cu pesmet, apoi o introduci la cuptor pentru aproximativ 45 de minute.
  5. Pofta buna!
Budinca de carne tocata si legume la cuptor

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Budinca de carne tocata si legume la cuptor "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Budinca de carne tocata si legume la cuptor - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.