Rosii umplute cu carne tocata si mazare - Retete Culinare

Rosii umplute cu carne tocata si mazare


Iti trebuie:
  • 12 rosii
  • 1 kg carne tocata
  • 2 cepe medii
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 250 g mazare proaspata sau congelata
  • 4 ardei grasi rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 1 legatura patrunjel tocat
  • 3 linguri cu pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ulei
  • zahar
Pregatesti asa:
  1. Speli rosiile si le scobesti.
  2. Pastreaza pulpa si scurge zeama.
  3. Feliaza ceapa uscata si pe cea verde si taie cubulete ardeii grasi.
  4. Incinge o tigaie mare de teflon si pune carnea, fara ulei.
  5. Cand carnea isi pierde culoarea rozalie, adauga uleiul si ceapa.
  6. Caleste cateva minute.
  7. Adauga usturoiul si caleste totul cam 1 minut.
  8. Fierbe mazarea si adaug-o in tigaie, impreuna cu ardeii taiati cubulete, patrunjelul tocat, pulpa de rosii pastrata si pasta de tomate.
  9. Potriveste gustul de sare si piper.
  10. Tine la foc mic pana ce amestecul scade si se ingroasa putin.
  11. Cand compozitia a capatat consistenta dorita, ia de pe foc si lasa la racit.
  12. Umple rosiile cu acest amestesc si decoreaza dupa preferinte.
  13. Pofta buna!
Rosii umplute cu carne tocata si mazare

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rosii umplute cu carne tocata si mazare "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rosii umplute cu carne tocata si mazare - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.