Rosii umplute cu spanac si oua - Retete Culinare

Rosii umplute cu spanac si oua


Iti trebuie:
  • 10 rosii
  • 500 g spanac
  • 1 ceapa
  • 40 g unt
  • 10 catei de usturoi
  • 10 felii de muschi file afumat
  • 5 linguri cu parmezan
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Spala rosiile, taie-le capacul si scobeste-le.
  2. Topeste untul intr-o cratita, pune ceapa tocata marunt si usturoiul taiat feliute subtiri si caleste-le.
  3. Pune spanacul si lasa la inabusit pentru 15-20 de minute.
  4. Adauga pulpa pe care ai scos-o din rosii si lasa pe foc 10 minute.
  5. Stinge ochiul de la aragaz, pune 4 linguri cu parmezan, amesteca si lasa sa se raceasca.
  6. Ruleaza cate un cornet din feliile de sunca, pune-l in rosie si umple-l cu spanac.
  7. Sparge oul deasupra.
  8. Aseaza rosiile in forme de briose sau bulz si da la cuptorul incins 20 - 25 de minute, la foc moderat.
  9. Pofta buna!
Rosii umplute cu spanac si oua

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rosii umplute cu spanac si oua "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rosii umplute cu spanac si oua - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.