Rosii umplute cu telemea si vinete - Retete Culinare

Rosii umplute cu telemea si vinete


Iti trebuie:
  • 6 rosii
  • 250 g telemea
  • 125 g smantana
  • 1 galbenus de oua
  • 100 g cascaval
  • 1 vanata
  • marar
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Intr-un castron, amesteca bine branza zdrobita cu smantana, galbenusul si mararul tocat marunt.
  2. Spala rosiile, sterge-le si taie-le la fiecare cate un capacel.
  3. Cu ajutorul unei linguri scobeste pulpa.
  4. Umple rosiile cu amestecul de branza si aseaza-le intr-un vas termorezistent.
  5. Rade deasupra cascavalul, pune o rondela de vanata si pulpa de rosii.
  6. Acopera cu capacelul taiat, stropeste-le cu putin ulei si lasa-le la cuptor, la foc mic pentru 45 de minute.
  7. Pofta buna!
Rosii umplute cu telemea si vinete

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Rosii umplute cu telemea si vinete "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Rosii umplute cu telemea si vinete - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.