Ardei umpluti cu ton - Retete Culinare

Ardei umpluti cu ton


Iti trebuie:
  • 10 ardei grasi
  • 2 conserve cu ton bucati
  • 150 g unt
  • 1 ceapa mare tocata marunt
  • cateva fire de patrunjel
  • zeama de la o lamaie
  • sare
  • 3 linguri ulei de masline
Pregatesti asa:
  1. Speli ardeii si ii tai in doua, pe lungime.
  2. Curata-i de seminte si pune-i la copt pe un gratar incins si uns cu ule de masline.
  3. Tine fiecare jumatate de ardei pe gratar cam 5 minute.
  4. Scurge tonul din conserva si marunteste-l cu furculita.
  5. Separat, freaca untul si adauga pestele putin cate putin.
  6. Pune sare, piper si zeama de la lamaie.
  7. Amesteci bine pana cand se omogenizeaza.
  8. Adauga ceapa si amesteca pana cand obtii o pasta.
  9. Decojeste ardeii cuptor si umple fiecare jumatate cu pasta de peste.
  10. Dai pentru 5-7 minute la cuptor.
  11. Presari patrunjel tocat marunt si poti servi.
  12. Pofta buna!
Ardei umpluti cu ton

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ardei umpluti cu ton "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Ardei umpluti cu ton - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.