Cartofi umpluti cu branzeturi - Retete Culinare

Cartofi umpluti cu branzeturi


Iti trebuie:
  • 10 cartofi
  • 250 g telemea de oaie
  • 50 g urda
  • 150 g cascaval afumat
  • 50 g gorgonzola
  • 1 lingurita cu unt
  • 3 linguri cu smatana
  • 4 oua
  • 50 g parmezan
  • sare
  • piper
  • paprika
Pregatesti asa:
  1. Speli cartofii si ii stergi bine cu un prosop de hartie.
  2. Infasoara fiecare cartof in folie de aluminiu si pune-i in tava de cuptor 45 de minute.
  3. Intr-un bol mare, paseaza si amesteca toate branzeturile.
  4. Adauga si smantana, ouale, untul si condimentele.
  5. Scoti cartofii din cuptor si ii lasi putin la racit.
  6. Ii tai in doua pe lungime.
  7. Cu ajutorul unei lingurite, scoti 3 sferturi din miez si il amesteci cu branzeturile.
  8. Cu aceasta compozitie, umpli jumatatile de cartof, iar deasupra pui parmezanul ras.
  9. Poti pune in cartofi buchetele subtiri de broccoli pentru un aspect mai deosebit.
  10. Dai la cuptor pentru 5-10 minute, pana cand se gratineaza frumos.
  11. Pofta buna!
Cartofi umpluti cu branzeturi

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cartofi umpluti cu branzeturi "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cartofi umpluti cu branzeturi - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.