Spaghete cu scoici si sos de vin alb - Retete Culinare

Spaghete cu scoici si sos de vin alb


Iti trebuie:
  • 500 g spaghete
  • 2 cepe mici
  • 3 catei de usturoi
  • 500 ml vin alb
  • 75 g parmezan
  • 1 frunza de dafin
  • 1 lingura cu otet alb
  • 2 lingurite cu unt
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Pregatesti asa:
  1. Fierbe pastele in multa apa in care ai pus in prealabil o lingurita cu sare de mare.
  2. Adauga putin unt si fierbe-le conform instructiunilor de pe ambalaj.
  3. Dupa ce au fiert, trece-le sub un jet de apa rece si lasa-le la scurs.
  4. Intr-o oala pui la fiert 1 l de apa, vinul, dafinul, otetul, un praf de sare si unul de piper.
  5. Cand clocoteste adauga scoicile curatate cu o periuta si spalate in multa apa rece.
  6. Fierbe-le cam 10 minute, pana cand se deschid.
  7. Arunca scoicile care raman inchise.
  8. Separat incinge restul de unt, pune ceapa si usturoiul tocate marunt, apoi adauga scoicile.
  9. Servesti spaghetele cu sosul cu scoici, patrunjel verde tocat marunt si parmezan ras deasupra.
  10. Pofta buna!
Spaghete cu scoici si sos de vin alb

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Spaghete cu scoici si sos de vin alb "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Spaghete cu scoici si sos de vin alb - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.