Cartofi umpluti cu telemea si praz - Retete Culinare

Cartofi umpluti cu telemea si praz


Iti trebuie:
  • 8 cartofi
  • 2 fire de praz
  • 250 g telemea
  • 2 oua
  • 2 catei de usturoi
  • oregano
  • sare
  • piper.
Pregatesti asa:
  1. Speli bine cartofii, ii stropesti cu putin ulei si ii invelesti in folie de aluminiu.
  2. Pui cartofii la copt, la foc mic circa o ora.
  3. Separat, opareste prazul.
  4. Cand cartofii sunt gata, indepartezi folia, tai cartofii in jumatate si scoate miezul cu grija.
  5. Intr-un castron, amesteci prazul cu ouale, branza rasa, usturoiul zdrobit, prazul taiat rondele si un praf de sare si oregano.
  6. Umpli cartofii cu amestecul obtinut si lasa-i la cuptor pana cand prind o crusta, pentru circa 40 de minute.
  7. Pofta buna!
Cartofi umpluti cu telemea si praz

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Cartofi umpluti cu telemea si praz "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Cartofi umpluti cu telemea si praz - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.