Zacusca cu vinete coapte - Retete Culinare

Zacusca cu vinete coapte


Iti trebuie:
  • 2 kg ceapa
  • 6 kg gogosari
  • 3 kg vinete (coapte)
  • piper boabe
  • foi de dafin
  • 1 1/21 ulei
  • 1 kg bulion sare
Pregatesti asa:
  1. Speli bine gogosarii, ii tai in doua, ii cureti de seminte, dupa care ii dai prin masina de tocat.
  2. Cureti ceapa, o speli bine, o tai in doua sau in sferturi si o dai prin masina de tocat carne.
  3. Speli vinetele, le stergi bine si le coci bine pe ambele parti.
  4. Dupa ce s-au copt le curti de coaja si le toci si pe ele .
  5. Adaugi putin piper boabe pentru gust, foi de dafin, sare dupa gust, bulionul si uleiul.
  6. Lasi sa fiarba la foc potrivit pana ce iese uleiul deasupra.
  7. Pui zacusca in borcane si le fierbi la bain-marie.
  8. Pofta buna!
Zacusca cu vinete coapte

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Zacusca cu vinete coapte "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Zacusca cu vinete coapte - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.