Placinta cu crema de dovleac - Retete Culinare

Placinta cu crema de dovleac


Pentru blat iti trebuie:
  • 800 g faina
  • 1 cub drojdie
  • putina sare
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita zahar
  • 1 ou
  • 225 ml lapte
  • 2 linguri smantana
Pentru umplutura iti trebuie:
  • 700 g dovlecel
  • 200 g zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 2 linguri gris
Pregatesti asa:
  1. Pui faina pe un blat, faci o adancitura in mijloc si adaugi restul ingredientelor pentru aluat.
  2. Framanti bine un aluat omogen.
  3. Lasi aluatul la dospit timp de 30 de minute, timp in care pregatesti umplutura.
  4. Cureti dovlecelul si il razi pe razatoarea mare.
  5. Intr-o cratita, tragi unpic in unt dovlecelul impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si grisul.
  6. Din aluat intinzi doua foi, ungi tava, intinzi cu sucitorul o foaie, o asezi in tava, pui umplutura si asezi a doua foaie.
  7. Intepi placinta din loc in loc cu furculita, dupa care dai placinta la cuptor.
  8. Dupa ce este gata, presari placinta cu zahar pudra vanilat.
  9. Pofta buna!
Placinta cu crema de dovleac

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Placinta cu crema de dovleac "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Placinta cu crema de dovleac - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.