Dulceata de zamos - Retete Culinare

Dulceata de zamos


Iti trebuie:
  • 2 kg pepene galben
  • 2 kg zahar
  • 1,5 l apa
  • 4 plicuri zahar vanilat
Pregatesti asa:
  1. Pui apa impreuna cu zaharul si zaharul vanilat intr-o cratita, la fiert.
  2. Separat, cureti pepenele, ii indepartezi semintele si coaja si il tai cuburi.
  3. Cand siropul a inceput sa fiarba, adaugi cuburile de pepene.
  4. Lasi fructele sa fiarba la foc mic, pana cand amestecul se gelifiaza.
  5. Pui dulceata fierbinte in borcane, le capsezi si le pastrezi in camara.
  6. Pofta buna!
Dulceata de zamos

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Dulceata de zamos "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii Dulceata de zamos - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.