Ciorba de peste si rosii - Retete Culinare

Ciorba de peste si rosii


Iti trebuie:
  • 1 kg peste
  • 100 g morcovi
  • 50 g patrunjel
  • 125 g telina
  • 2 cepe mari
  • 100 g ardei gras
  • 400 g rosii
  • bors dupa gust
  • 70 ml ulei
  • 1 legatura leustean
  • sare
Pregatesti asa:
  1. Cureti radacinoasele, le speli si le dai pe razatoarea mare.
  2. Cureti cepele, o speli bine si o toci marunt.
  3. Decojesti rosiile si le tai in cuburi mari.
  4. Incingi uleiul in oala pentru ciorba si calesti legumele, incepand cu radacinoasele si adaugand in continuare fasiile de ardei, ceapa, iar la sfarsit, rosiile.
  5. Stingi legumele in 1 l apa fierbinte si le lasi la fiert timp de 10 minute.
  6. Cureti, speli si portionezi pestele.
  7. Cand legumele sunt fierte, adaugi bucatile de peste, iar dupa 10 minute, adaugi borsul, dupa gust.
  8. Servesti ciorba presarata cu leustean proaspat, tocat marunt.
  9. Pofta buna!
Ciorba de peste si rosii




PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Ciorba de peste si rosii "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


1 Raspuns la "Ciorba de peste si rosii" Ciorba de peste si rosii - Comentarii Reteta Culinara RSS

 
popa dan Nota: Retete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de Ciorbe - Nota MaximaRetete de Ciorbe - Nota Maxima Fara nota
super buna




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.