Vinete cu legume murate - Retete Culinare

Vinete cu legume murate


Iti trebuie:
  • 4 vinete
  • 2 verze albe
  • 3 radacini de telina
  • cateva foi de vita de vie
  • hrean
  • sare
Pentru saramura iti trebuie:
  • 1 lingura de sare la 1 l de apa
Pregatesti asa:
  1. Speli vinetele, le cureti si le crestezi longitudinal.
  2. Apoi pui vinetele la fiert timp de 2 minute in apa cu sare (1 lingura de sare la 1 l de apa).
  3. Oparesti vinetele in apa doar cat sa se inmoaie, apoi le scoti si le lasi 1-2 ore la scurs.
  4. Intre timp, prepari saramura in care vei mura vinetele: fierbi sarea cu apa timp de un minut.
  5. Pentru umplutura, toci varza fin cu telina si cu morcovul ras, apoi freci varza pentru a se inmuia, cu o lingura de sare.
  6. Vinetele, bine scurse, le umpli cu amestecul de varza, le infasori in frunze de vita si le legi.
  7. Asezi apoi vinetele umplute in borcane si torni peste ele saramura.
  8. Borcanul cu vinetele murate trebuie tinut intr-un loc caldut in prima saptamana, apoi se muta la racoare.
  9. Pofta buna!
Vinete cu legume murate

PUBLICITATE

Savurati cu placere " Reteta Culinara : Vinete cu legume murate "
Va dorim " Pofta Buna ".

Spune mai departe despre Bucatarul.ro. Va Multumim frumos!


Comentarii  Vinete cu legume murate - Comentarii Reteta Culinara RSS




Va rugam dati o nota acestei retete culinare si lasati un comentariu sa stim cat de mult va placut:
Nota: * Slaba Excelenta
Numele tau *: Email (privat): Site:

  • Publicitate
Nu am gasit nici o categorie
  •    Mancarea de legume nu trebuie amestecata cu o lingura de metal, caci metalul absoarbe o mare parte din caldura si distruge vitaminele.

       Singurele indicate pentru a fi folosite in acest scop sunt lingurile de lemn.